ارزیابی های اخیر در مورد مواد غذایی نشان داده است که برای تحویل مواد غذایی و نگهداری آنها تا محل تحویل بار با مشکلاتی روبرو است که در این مقاله به معرفی آنها پرداخته ایم.
ارزیابی ها نشان می دهد که فروشگاه های مواد غذایی برای سالم نگه داشتن مواد غذایی که زود خراب می شوند، تلاش می کنند. در بخش خدمات تحویل بار نیز نگرانی های دیگری همچون مشکلات ذخیره سازی و کنترل دما ایجاد می کند. گزارش های بدست آمده از 3000 فروشگاه مواد غذایی نشان می دهد 67 درصد علت خرابی غذاهایی که ماندگاری کمتری دارند، به جابجایی ناردست آنها بر می گردد.
ایمن و تازه نگه داشتن مواد غذایی در هنگام تحویل بار تنها یکی از نگرانی های ایمنی مواد غذایی با طور عمر پایین است. شرکت های بزرگ و مطرح جهان مانند AMAZON در حال مسابقه هستند تا کالاها را مستقیماً به یخچال های خریداران برسانند، اما این استراتژی نگرانی های زیادی را در قبال مسئولیت ایجاد می کند که نیاز به بررسی های دقیق در پس زمینه شرکت های مسئول تحویل بار و کارکنان آنها دارد.